Producten voor kuck in kuisheid (1)

Snijhulpmiddelen / Stabilisatie

Snijhulpmiddelen / Stabilisatie

De consument verwacht een optimale consistentie, een knapperige beet en een aantrekkelijke uitstraling bij het genieten van delicate worstspecialiteiten. Om aan deze verwachtingen te voldoen, is een ideaal afgestemd snijhulpmiddel dat zorgt voor een stabiele binding van het vlees en water onmisbaar. Een standaardproduct levert doorgaans niet de gewenste stabilisatie. Daarom stellen wij voor u een geschikt snijhulpmiddel samen voor de optimale stabilisatie van uw eindproduct - natuurlijk rekening houdend met uw specificaties - met of zonder fosfaat, enz. Is een nog sterkere waterbinding vereist, kan bovendien een verdikkingsmiddel zoals bijvoorbeeld carrageen, zetmeel of xanthaangom in een samenstelling worden verwerkt. Op verzoek kan ook een combinatieproduct inclusief kleurcomponenten worden samengesteld. Dit garandeert bovendien een veilige verkleuring en ondersteunt de kleurbehoud. Ook stellen wij graag een complete mix inclusief smaak voor u samen.